TODA POSLOVNA DARILA

Opis ponudbe

Darila za poslovne partnerje, stranke boste potrebovali skozi vse leto

Darila za poslovne partnerje so različna. Obstajajo množična promocijska poslovna darila, ki so navadno cenejša, podjetje pa jih podarja tako poslovnim partnerjem kot svojim zaposlenim in strankam. Vrednost poslovnih daril določenih za promocijo, je višja če so ta osebna in ne množična, kar pomeni da vsebujejo tisk oz. gravuro in so namenjena za reklamo. Graviranje in tiskanje vrednost poslovnih daril seveda zviša. Razlika v ceni je zanemarljiva, še posebej ob večjem naročilu, kar je pri tej vrsti poslovnih daril običajno. Seveda je potrebno darila za poslovne partnerje prilagoditi dogodku. Poslovna darila za novo leto namreč ne morete podarjati ob otvoritvi nove poslovalnice ali ob odhodu direktorja sodelujočega podjetja v pokoj. Zato je potrebno imeti načrt obdarovanja, ki ga je dobro upoštevati skozi vse leto. Če se le da, darila za poslovne partnerje ali zaposlene ne izbirajte tik pred obdarovanjem, saj bo to vrednost poslovnih daril zvišalo, poleg tega pa se lahko zgodi, da bodo kupljena na hitro in posledično neprimerna. V večini se odgovorni na ta pomembni dogodek pripravijo pravočasno. Da darilo ni pravo se lahko zgodi, če ste nenadoma povabljeni na pomemben dogodek katerega se morete udeležiti, vi pa darila za poslovnega partnerja nimate pripravljenega. Prav zato, je načrt obdarovanja pomemben.

Med poslovna darila spadajo tudi novoletna darila zaposlenim

Vsako leto se vedno več odgovornih v podjetjih odloči, da bodo njihova poslovna darila za novo leto nekaj posebnega in izvirnega. Ne samo za tiste s katerimi poslovno sodelujete, tudi o izbiri novoletnih daril zaposlenim je treba dobro premisliti in poiskati prava. Če naročate masovno, bo vrednost poslovnih daril sprejemljiva in cena za podjetje ugodna. Lahko pa združite naročilo in izberete vsa poslovna darila za novo leto na istem mestu. Razveselite vse, ki delajo za vas. V našem podjetju imamo široko izbiro različnih poslovnih daril za novo leto za potrebo posameznikov in podjetij, ki bodo zadovoljila še tako zahtevne stranke. V ponudbi boste našli klasična in posebna poslovna darila, ki jih lahko opremimo s tiskom, gravurami ter celo vezenjem. Vsako leto bolj prihaja v veljavo obdarovanje s slovenskimi proizvodi, ki jih podjetja podarjajo kot poslovna darila. Ta so lahko čudovito dopolnjena s koledarji, vžikalniki, kemični svinčniki ali čim drugim, kar nosi logotip podjetja.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Nastavitve zasebnosti si lahko nastavite tukaj.

Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletne strani.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke