POS Elektronček

Opis ponudbe

Nove sodobne rešitve v hotelirstvu, gostinstvu, storitvenih dejavnostih in trgovinah
POS Elektronček je vodilni slovenski ponudnik programske in strojne POS opreme za hotelirstvo, gostinstvo, trgovino in Wellnes centre. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem se programska oprema enostavno prilagodi zahtevam uporabnika in zakonodaji določenega trga. POS Elektronček nudi programsko opremo pod blagovno znamko PRESTIGE in SIHOT.

Blagovna znamka PRESTIGE je namenjena za:

Programska oprema POS Elektronček pod blagovno znamko PRESTIGE in SIHOT  zagotavlja z recepcijskimi programi celovito rešitev, namenjeno podjetjem, ki se ukvarjajo z nastanitvenimi in prenočitvenimi dejavnostmi. POS Elektronček je  zastopnik na slovenskem trgu za prodajo in usposabljanje hotelskega informacijskega sistema SIHOT, nemškega podjetja GUBSE AG. ). Povezava med gostinskim programom GIS Prestige in recepcijskim programom omogoča izstavljanje računov iz blagajne restavracije na sobe gostov. GIS Prestige nam omogoča analitiko nabave, prodaje in zaloge iz enega mesta, kar nam omogoča raznovrstne analize na nivojih podjetja, določene PE, skladišča ali posamezne blagajne.
Program uporablja metodo zaporednih cen – FIFO metoda.

GIS Prestige (Manager in program  blagajna) je modularna programska rešitev, ki je zasnovana tako, da lahko v vsakem trenutku iz enega ali več  mest učinkovito nadzirate poslovanje gostinskega obrata (hotela, restavracije, bara itd).

Dodatna ponudba za rešitve v gostinstvu:
o     Daljinski nadzor GIS Info – mobilna aplikacija za hiter pregled in  nadzor dogajanja v vašem gostinskem
.      obratu na daljavo.
o     Daljinsko naročanje GIS Order in NCR Orderman NCR 7 + , za pobiranje naročil in izdajo računa pri mizi
o     Mobilna blagajna – je enostaven program za izdajo računov blaga  in  storitev na terenu, ki deluje na tabličnih
     računalnikih in na pametnih mobilnih telefonih z operacijskim sistemom Android ali Windows.  Z Mobilno
.      blagajno lahko izdate  račun kjerkoli in kadarkoli – deluje samostojno (podatki so v oblaku), blagajna deluje
.      tudi če ni interneta.

DP Prestige je modularna programska rešitev in je namenjena za podporo poslovanja družbene prehrane (v šolah, podjetjih,  domovih za ostarele itd). Sistem omogoča beleženje dobroimetja ali kumulativne porabe na interni plačilni kartici kupca.

Program TS Prestige je program za podporo trgovinskemu poslovanju v maloprodaji, veleprodaji, komisijski prodaji,  prodaji od vrat do vrat, tržnicah, itd.. Ponuja možnost prodaje v manjših prodajalnah, kot tudi večjih prodajnih centrih na več lokacijah. Zasnovan je popolnoma strukturirano in prilagodljivo. V programu lahko vodimo poljubno število podjetij, poslovnih enot, skladišč, blagajn, itd.

RELAX Prestige je celovita programska rešitev za podporo vsem vrstam storitvenih in sprostitvenih dejavnost, kot so: Welness, masaže, fitnes, frizer, cvetličarstvo, zobozdravnik, zdravnik in podobno. Posebnost programa je možnost rezervacij z možnostjo izbire prostora, izvajalca in termina storitve ter vodenje kartoteke stranke.

VS Prestige je  namenjen prodaji in rezervaciji vstopnic in abonmajev za gledališča, kulturne domove, kine, športne objekte itd.

POS Elektronček s svojimi zaposlenimi skrbi, da strankam pravilno svetuje glede na njihove zahteve in specifike že ob nakupu novih programskih rešitev. V fazi uvajanja uporabnika usmeri v pravilno uporabo njihovih rešitev, s tem da skozi sistem postavijo kontrolne točke,  da vodstvo lahko učinkovito vodi in nadzira poslovanje določenega segmenta v poslovanju, oziroma celotnega poslovanja v hotelu, gostinskem obratu, Welnesih  ali trgovinski dejavnosti. Servisna služba nudi učinkovito vzdrževanje programske opreme preko Help deska ali direktno na terenu vse dni v tednu.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Nastavitve zasebnosti si lahko nastavite tukaj.

Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletne strani.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke