66. GOSTINSKO TURISTIČNI ZBOR SLOVENIJE

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

11. ‒ 13. NOVEMBER,
GRAND HOTEL UNION LJUBLJANA

Spoštovani,

malo je priložnosti v Sloveniji, ko se na enem mestu zbere celotna strokovna, gospodarska, državna in interesna srenja v industriji. Naš osrednji stanovski dogodek v panogi turizem, gostinstvo in hotelirstvo – 66. Gostinsko turistični zbor Slovenije – je eden izmed njih.

Z velikim ponosom lahko zatrdimo, da je Turistično gostinska zbornica Slovenije v zadnjih 65 letih zgradila izjemno platformo, na kateri se srečujejo tako uveljavljeni partnerji, odločevalci, strokovnjaki, kot tudi mladi upi, ljudje s poslanstvom, vizijo in srcem, da v slovensko gostinstvo in turizem vnesejo vrhunske storitve, mnoge nove priložnosti, trende in razvojne možnosti.

O pomenu in uspehu dogodka priča tudi dejstvo, da se dogodek vsako leto vsebinsko bogati na nova področja ter pridobiva nova partnerstva. Letos tako pričenjamo sodelovanje z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, s katerimi uresničujemo naše dobrodelno poslanstvo in se pridružujemo projektu Veriga dobrih ljudi. Tako nas čaka tudi dobrodelni večer z vrhunskimi chefi ; Juretom Tomičem, Igorjem Jagodicem, Janezom Dolškom in Tomažem Kavčičem, ki bodo v sodelovanju z vinsko strokovnjakinjo Miro Šemić pričarali vrhunski gastronomski večer, katerega del izkupička bo namenjen Verigi dobrih ljudi.

Na zboru bodo potekala številna tekmovanja, kjer se pomerijo najboljši gostinsko-turistični delavci v različnih kategorijah, strokovne delavnice, druženja in predstavitev trendov. Rdeča nit zbora ostajajo tridnevna tekmovanja, individualna in ekipna v različnih veščinah kuharstva, strežbe in hotelirstva.

Zato vas z veseljem vabimo, da nam pridružite na 66. Gostinsko turističnem zboru Slovenije kot tekmovalci, sodelujoči na vrhunskih delavnicah ali pa kot obiskovalci – pridite in podprite svoje znance, prijatelje in kolege iz panoge, privoščite si novih znanj in idej ter prijetnega druženja!

ZADNJI PREDVIDEN PROGRAM GTZ

Vstop prost. Vljudno vabljeni!

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!