4. FESTIVAL VINA IN ČOKOLADE

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

4. FESTIVAL VINA IN ČOKOLADE

Festival vina in čokolade v Podčetrtku je že trikrat postregel s samimi presežki in obljubljamo, da tudi četrtič ne bo nič drugače, saj smo edini v Sloveniji z idejo in željo po združitvi okusa vina in čokolade.

Tako kot v preteklih letih bomo tudi tokrat poskrbeli, da bodo zadovoljni vsi, razstavljavci, obiskovavci in nenazadnje tudi organizatorji, Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli, Kozje, GIZ.

4. Festival vina in čokolade se bo odvijal 5. maja 2018 v Večnamenski dvorani Podčetrtek.

Vse organizacijske niti dogodka ima v rokah Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli, Kozje, GIZ, kjer verjamemo, da bo tudi 4. Festival že tako turističnemu Podčetrtku dodal še nekaj več – nekaj sladkega – nekaj vrhunskega – nekaj drugačnega in nekaj zabavnega, saj bomo letos poleg ponudbe na šestdesetih stojnicah ponovno poskrbeli za bogat spremljevalni program, katerega bo med drugim spremljala modna revija Wine&choco fasion, ponovno bomo tekli za Metulje hrabrega srca, razglasili županovo vino, pripravili program za otroke, osrednja glasbena gostja prireditve pa bo Alya s bandom.

Podčetrtek poleg vse bogate turistične ponudbe, naravnih in kulturnih danosti postaja in ostaja križišče vinsko čokoladne pregrehe, sam festival pa mednarodni družabni dogodek, kjer se srečujejo ljubitelji vin, čokolade, dobre družbe, zabave in izjemnega okolja.

 

Boštjan Misja,
direktor Turizma Podčetrtek,
Bistrica ob Sotli, Kozje, GIZ
bostjan.misja@podcetrtek.si