NEONART d.o.o. Svetlobni in reklamni napisi

Delovni čas:

Od ponedeljka do petka 7.30h do 15.30h

Opis ponudbe

NEONART d.o.o. , Svetlobni in reklamni napisi KREVH  je družinsko podjetje za proizvodnjo in montažo svetlobnih in reklamnih napisov s skoraj  50. letno  tradicijo ( pričetek obrtne delavnice že leta 1967 )  in eno največjih tovrstnih podjetij v Sloveniji.

Podjetje Neonart d.o.o. ima sedež na Zagrebški cesti 20 v Mariboru, v mestu, katerega geografska lega omogoča odlično mednarodno povezavo s sosednjo Avstrijo in Hrvaško. Naša ekipa zaposlenih z dolgoletnimi izkušnjami na področju vizualnih komunikacij in sodobna delovna sredstva ter sodobna organizacija delovnih procesov zagotavljajo, da so naši izdelki in storitve najvišje kakovosti in cenovno konkurenčni.

Za kakovost naših izdelkov in storitev skrbijo strokovnjaki z različnih področij ( elektrotehnik, računalničarji-grafiki, ključavničarji in monterji, ki sestavljajo in nameščajo reklamne napise, ter zunanji sodelavci – arhitekti, statik za izračun konstrukcij, projektanti…).

Izdelava reliefnih napisov, še posebno reliefnih napisov velikih dimenzij, je program za katerega je družba NEONART d.o.o. visoko specializirana.
.
.
Proizvodni program obsega

 • Izdelavo reliefnih 3D napisov, osvetljenih ali neosvetljenih iz različnih materialov (npr. bakra, medenine, nerjavne pločevine, pleksi stekla ipd.), ki je v dejavnosti proizvodnje  reklamnih napisov najzahtevnejši program in za katerega smo še posebej specializirani
 • Vizualni elementi bencinskih servisov
 • Individualna izdelava vseh vrst reklamnih stebrov, pilonov, totemov poljubnih dimenzij
 • Izdelavo t.i. PANAFLEX napisov, sistem napetega platna velikih dimenzije (cca 20 x 5 m).
 • Laserski in cnc izrezi in gravure na različne materiale; možne maksimalne dimenzije reza 3 x 1,5 m
 • Predelava akrilnega stekla (pleksi steklo), kar obsega upogibanje, lepljenje, diamantno poliranje, lasersko rezanje pleksi stekla (npr. pleksi stojala za cenike, tečajnice, prospekte in podobno … )
 • Digitalno tiskanje na ceradna platna, papir, avtografika
 • Vakuumiranje termoplastov ; kupole, serijske reklame,….

Podjetje NEONART d.o.o. ima pridobljen  SIQ certifikat in CE standard za izvedbo reklamnih napisov.

Poslovna filozofija podjetja temelji predvsem na zagotavljanju celovite ponudbe pri izdelavi reklamnih napisov, proizvodnji kakovostnih izdelkov, takojšnjem servisu izdelkov in ugodnim razmerjem med ceno in vrednostjo izdelkov za kupce. Takšna poslovna filozofija je naletela na ugoden odziv pri kupcih naših proizvodov. Danes je družba Neonart d.o.o. stalni dobavitelj svetlobnih in reklamnih napisov pomembnih slovenskih in tujih podjetij.

Stotine izdelanih reklamnih napisov v Sloveniji in tujini nam dajejo samozavest, da Vam zagotovimo, da kupcem dobavljamo izdelke, ki v vseh pogledih presegajo njihova pričakovanja.

Podjetje Neonart d.o.o. je navzven orientirano podjetje, ki je odprto za različna poslovna sodelovanja, zato iskreno upamo na priložnost po skupnem sodelovanju.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Nastavitve zasebnosti si lahko nastavite tukaj.

Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletne strani.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke