Koktajl – Aleš Ogrin

NEIZPETA LJUBEZEN

Sestavine

  • 40 ml Rum Santa Teresa 1796
  • 20 ml Monin kakav liker
  • 10 ml Cointreau (pomarančni liker)
  •   5 ml Fabbri vanilji sirup
  •   5 ml Fabbri karamel sirup
  • 20 ml pol stepena sladka smetana (na vrhu)

Priprava: ročni mešalnik (razen sladke smetane)
Serviramo: ohlajeni koktajl kozarec
Okras: cvet orhideje, strok vanilje, zlato barvilo v prahu (barvilo za živila)

O.p.: pol stepeno sladko smetano nalijemo na vrhu preko hrbtišča barske žlice

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Nastavitve zasebnosti si lahko nastavite tukaj.

Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletne strani.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke