DUKE-TRADING.com

Opis ponudbe

Packaging design

Da bi izdelki ostali relevantni in primerljivi, morajo potencialne kupce prepričati s svojo namenskostjo in izpostaviti predvsem tisto, v čemer so dobri oziroma boljši od ostalih ponudnikov, in to tudi ustrezno izražati preko embalaže. Embalaža izdelka je prva stvar, ki jo kupec opazi. Tako nam unikatna embalaža z izpostavljenimi prednostmi omogoča preusmeritev kupčeve pozornosti. S tako prilagojenim pakiranjem imajo podjetja mnogo možnosti, ki jih lahko izkoristijo za boljšo prodajo izdelka.

For CHEF

Sodelujemo zgolj z zanesljivimi in kompetentnimi partnerji iz širnega sveta, zagotavljamo kolekcije produktov, ki ponujajo sodobne in zanimive oblike, najboljše kvalitete materialov, kontinuiteto velikega asortimana blaga na zalogi in 48 urno odstavo, sistem poslovanja idealnega dobavitelja. Naši klienti-naročniki z uporabo predlaganih idej in artiklov poudarijo svojo edinstveno gostoljubnost, strokovnost in svoje goste velikodušno presenečajo z izkazano skrbnostjo in pozornostjo.

Vas zanima naš celoten prodajni asortiman?

Vas zanima ponudba? Želite sodelovati z nami?
Pišite nam:

E: info@duke-trading.com

E: info@dukegroup.eu

Galerija

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Nastavitve zasebnosti si lahko nastavite tukaj.

Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletne strani.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke