Sumisura – krožniki v pričakovanju avtorja

misc1

ozka usklajena 600x65

Duke Group je že več kot trideset let na strani najboljših kuharskih mojstrov ter jim pomaga dosegati odličnost in najboljše standarde kakovosti. Ta zaveza ne povzroča le konstantnega in strastnega raziskovanja materialov in oblik, temveč tudi razvoj značilnega lastnega koncepta.

V tej dobi tehnologije in industrije, kjer prevladuje množična proizvodnja, najdemo kulturo z imenom »pop«, kjer predmeti prevzamejo čarobni in iracionalni vidik na eni strani, na drugi strani pa skoraj takoj izčrpajo svojo privlačnost pri tistih, ki si jih želijo.
.

.

Namesto tega DG® ustvarja dejanska umetniška dela, katerih lepota je brezčasna. Izdelke iz dneva v dan z ljubeznijo ročno izdelujejo in okrašujejo zelo izkušeni obrtniki v Italiji, ki so pogosto rojeni v ta poklic.

Edinstvenost vsakega od naših predmetov zato združuje edinstvenost vsake stvaritve kuharja in prav to prizadevanje za harmonijo med krožnikom in jedjo, posodo in vsebino, vzbuja sladko čustvo, ko gremo k mizi in nas obkroži z edinstveno čutno izkušnjo.
.

.
Kolekcija Diva je resničen skriti zaklad produkcije DG®, ki je namenjena luksuznemu predelu. Diva s svojo briljantno teksturo je tako oddaljena in fascinantna, kot zvezda na odru, kjer se grobi piškotni učinek in veličastnost kristalov takoj združita in očarata.
.

.
Elementi se med seboj srečujejo kot biseri iste ogrlice in ponujajo kuharjem neverjetna prazna platna, med katerimi lahko izberejo tistega, ki je najbolj primeren za njihov osebni navdih. Oblike so občutljive in lahke, vendar tudi samozavestne in lepe; sladkost in strast, skromnost in ponos se mešata z zavitimi krivuljami.

.

Nemogoče je, da ne bi bili očarani.

.

Naročite si cenik

.

.

.

Besedilo in fotografije: promocijsko sporočilo DukeGroup