Uporabni članki in novosti

Gastrogurmanov izbor za vino meseca februar: IZBRANI TERAN »VINSKA KLET VRABEC«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca februar: IZBRANI TERAN »VINSKA KLET VRABEC«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca februar: IZBRANI TERAN »VINSKA KLET VRABEC«

Gastrogurmanov izbor za vino meseca februar: IZBRANI TERAN »VINSKA KLET VRABEC«

Je vrhunsko suho rdeče vino. Pridelano iz odlično dozorelega, ročno obranega grozdja, ki uspeva na odličnih južnih legah. Njegove odlike so intenzivna češnjeva barva, sadna cvetica po gozdnih sadežih in bogat okus.

 
Koktajl meseca februarja: RIMSKA LJUBEZEN (Bogdan Deželak)
Koktajl meseca februarja: RIMSKA LJUBEZEN (Bogdan Deželak)
Koktajl meseca februarja: RIMSKA LJUBEZEN (Bogdan Deželak)

Koktajl meseca februarja: RIMSKA LJUBEZEN (Bogdan Deželak)

Koktajl meseca februarja na portalu Gastrogurman se imenuje RIMSKA LJUBEZEN, pripravil pa nam ga je barman Bogdan Deželak.

 
Recept meseca s TOP CHEFI – Erik Črnigoj
Recept meseca s TOP CHEFI – Erik Črnigoj
Recept meseca s TOP CHEFI – Erik Črnigoj

Recept meseca s TOP CHEFI – Erik Črnigoj

Gastrogurman vsak mesec povabi k sodelovanju vrhunske chefe, da nam pripravijo recept meseca: Chef Erik Črnigoj nam je za mesec februar pripravil VALENTINOVO SLADICO.

 

Recept meseca s TOP CHEFI – Jaka Mankoč
Recept meseca s TOP CHEFI – Jaka Mankoč
Recept meseca s TOP CHEFI – Jaka Mankoč

Recept meseca s TOP CHEFI – Jaka Mankoč

Gastrogurman vsak mesec povabi k sodelovanju vrhunske chefe, da nam pripravijo recept meseca: Chef Jaka Mankoč nam je za mesec januar pripravil PANNA COTTA Z MEHKIM SRCEM.

 
Koktajl meseca januarja: SKRIVNOSTNE MISLI (Kevin Tacer)
Koktajl meseca januarja: SKRIVNOSTNE MISLI (Kevin Tacer)
Koktajl meseca januarja: SKRIVNOSTNE MISLI (Kevin Tacer)

Koktajl meseca januarja: SKRIVNOSTNE MISLI (Kevin Tacer)

Koktajl meseca januarja na portalu Gastrogurman se imenuje SKRIVNOSTNE MISLI, pripravil pa nam ga je barman Kevin Tacer.

 
Gastrogurmanov izbor za vino meseca januarja: TRUŠKE RDEČE »KLET RODICA«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca januarja: TRUŠKE RDEČE »KLET RODICA«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca januarja: TRUŠKE RDEČE »KLET RODICA«

Gastrogurmanov izbor za vino meseca januarja: TRUŠKE RDEČE »KLET RODICA«

Edinstvenemu vinu pripada edinstveno ime, zato je družina Rodica to vino poimenovala po svoji domači vasi. Truške rdeče je cuveé ali zvrst, veliki cuveé, drugačen kot ga sprva pričakujemo.

 

Recept meseca s TOP CHEFI – Rožle Žan Brelih
Recept meseca s TOP CHEFI – Rožle Žan Brelih
Recept meseca s TOP CHEFI – Rožle Žan Brelih

Recept meseca s TOP CHEFI – Rožle Žan Brelih

Gastrogurman vsak mesec povabi k sodelovanju vrhunske chefe, da nam pripravijo recept meseca: Chef Rožle Žan Brelih nam je za mesec december pripravil DIVJAČINSKI HRBET, PIRE RDEČEGA ZELJA, OCVRTA KOZJA SKUTA, MALINOVA ČEBULICA, OLJE SMREKE, GEL BOŽIČNEGA ČAJA, ČIPS RDEČEGA ZELJA.

 
Koktajl meseca decembra: GOLDEN STAR (Jožef Fartek)
Koktajl meseca decembra: GOLDEN STAR (Jožef Fartek)
Koktajl meseca decembra: GOLDEN STAR (Jožef Fartek)

Koktajl meseca decembra: GOLDEN STAR (Jožef Fartek)

Koktajl meseca decembra na portalu Gastrogurman se imenuje GOLDEN STAR, pripravil pa nam ga je barman Jožef Fartek.

 
Gastrogurmanov izbor za vino meseca: BLUE NUN »KLET LANGGUTH «
Gastrogurmanov izbor za vino meseca: BLUE NUN »KLET LANGGUTH «
Gastrogurmanov izbor za vino meseca: BLUE NUN »KLET LANGGUTH «

Gastrogurmanov izbor za vino meseca: BLUE NUN »KLET LANGGUTH «

Blue nun 24k Gold Edition je visoko kakovostno peneče vino s polnim zaokroženim okusom.