Uporabni članki in novosti

Koktajl meseca aprila: ATTRAVERSIAMO (Špela Triller)
Koktajl meseca aprila: ATTRAVERSIAMO (Špela Triller)
Koktajl meseca aprila: ATTRAVERSIAMO (Špela Triller)

Koktajl meseca aprila: ATTRAVERSIAMO (Špela Triller)

Koktajl meseca aprila na portalu Gastrogurman se imenuje ATTRAVERSIAMO, pripravila pa nam ga je barmanka Špela Triller.

 
Gastrogurmanov izbor za vino meseca april: MALVAZIJA »VINA BORDON«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca april: MALVAZIJA »VINA BORDON«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca april: MALVAZIJA »VINA BORDON«

Gastrogurmanov izbor za vino meseca april: MALVAZIJA »VINA BORDON«

Na 12 hektarjih vinogradov pridelujejo široko paleto raznovrstnih vin. Stavijo predvsem na avtohtone sorte.

 
Recept meseca s TOP CHEFI – Marko Magajne
Recept meseca s TOP CHEFI – Marko Magajne
Recept meseca s TOP CHEFI – Marko Magajne

Recept meseca s TOP CHEFI – Marko Magajne

Gastrogurman vsak mesec povabi k sodelovanju vrhunske chefe, da nam pripravijo recept meseca: Chef Marko Magajne nam je za mesec april pripravil SPOMLADANSKA POSTRV.

 

Recept meseca s TOP CHEFI – Simone B. Michielen
Recept meseca s TOP CHEFI – Simone B. Michielen
Recept meseca s TOP CHEFI – Simone B. Michielen

Recept meseca s TOP CHEFI – Simone B. Michielen

Gastrogurman vsak mesec povabi k sodelovanju vrhunske chefe, da nam pripravijo recept meseca: Chef Simone B. Michielen nam je za mesec marec pripravila KUSKUS S PESO IN FETO.

 
Koktajl meseca marca: POZNA JESEN (Timotej Toplak)
Koktajl meseca marca: POZNA JESEN (Timotej Toplak)
Koktajl meseca marca: POZNA JESEN (Timotej Toplak)

Koktajl meseca marca: POZNA JESEN (Timotej Toplak)

Koktajl meseca marca na portalu Gastrogurman se imenuje POZNA JESEN, pripravil pa nam ga je barman Timotej Toplak.

 
Gastrogurmanov izbor za vino meseca marec: MODRA FRANKINJA PRESTIGE »VINSKA KLET METLIKA«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca marec: MODRA FRANKINJA PRESTIGE »VINSKA KLET METLIKA«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca marec: MODRA FRANKINJA PRESTIGE »VINSKA KLET METLIKA«

Gastrogurmanov izbor za vino meseca marec: MODRA FRANKINJA PRESTIGE »VINSKA KLET METLIKA«

Odlično se dopolnjuje z jedmi iz divjačinskega mesa ter raznimi gobami, zelo rada pa se spogleduje tudi s pikantnejšimi siri…

 

Gastrogurmanov izbor za vino meseca februar: IZBRANI TERAN »VINSKA KLET VRABEC«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca februar: IZBRANI TERAN »VINSKA KLET VRABEC«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca februar: IZBRANI TERAN »VINSKA KLET VRABEC«

Gastrogurmanov izbor za vino meseca februar: IZBRANI TERAN »VINSKA KLET VRABEC«

Je vrhunsko suho rdeče vino. Pridelano iz odlično dozorelega, ročno obranega grozdja, ki uspeva na odličnih južnih legah. Njegove odlike so intenzivna češnjeva barva, sadna cvetica po gozdnih sadežih in bogat okus.

 
Koktajl meseca februarja: RIMSKA LJUBEZEN (Bogdan Deželak)
Koktajl meseca februarja: RIMSKA LJUBEZEN (Bogdan Deželak)
Koktajl meseca februarja: RIMSKA LJUBEZEN (Bogdan Deželak)

Koktajl meseca februarja: RIMSKA LJUBEZEN (Bogdan Deželak)

Koktajl meseca februarja na portalu Gastrogurman se imenuje RIMSKA LJUBEZEN, pripravil pa nam ga je barman Bogdan Deželak.

 
Recept meseca s TOP CHEFI – Erik Črnigoj
Recept meseca s TOP CHEFI – Erik Črnigoj
Recept meseca s TOP CHEFI – Erik Črnigoj

Recept meseca s TOP CHEFI – Erik Črnigoj

Gastrogurman vsak mesec povabi k sodelovanju vrhunske chefe, da nam pripravijo recept meseca: Chef Erik Črnigoj nam je za mesec februar pripravil VALENTINOVO SLADICO.