Uporabni članki in novosti

Recept meseca s TOP CHEFI – Dušan Veršec
Recept meseca s TOP CHEFI – Dušan Veršec
Recept meseca s TOP CHEFI – Dušan Veršec

Recept meseca s TOP CHEFI – Dušan Veršec

Gastrogurman vsak mesec povabi k sodelovanju vrhunske chefe, da nam pripravijo recept meseca: Chef Dušan Veršec je za mesec maj pripravil krompirjev kolaček s kranjsko klobaso in omako rdeče paprike.

 
Koktajl meseca aprila: SPRING SMASH  (Anže Tomšič)
Koktajl meseca aprila: SPRING SMASH  (Anže Tomšič)
Koktajl meseca aprila: SPRING SMASH  (Anže Tomšič)

Koktajl meseca aprila: SPRING SMASH (Anže Tomšič)

Koktajl meseca aprila na portalu Gastrogurman se imenuje SPRING SMASH, pripravil pa nam ga je barman Anže Tomšič.

 
Recept meseca s TOP CHEFI – Hajrudin Karajković (RUDI KUHAR)
Recept meseca s TOP CHEFI – Hajrudin Karajković (RUDI KUHAR)
Recept meseca s TOP CHEFI – Hajrudin Karajković (RUDI KUHAR)

Recept meseca s TOP CHEFI – Hajrudin Karajković (RUDI KUHAR)

Gastrogurman vsak mesec povabi k sodelovanju vrhunske chefe, da nam pripravijo recept meseca: Chef Hajrudin Karajković (RUDI KUHAR) je za mesec april pripravil SPOMLADANSKI KROŽNIK ZA GURMANE.

 

Recept meseca s TOP CHEFI – Dejan Mastnak
Recept meseca s TOP CHEFI – Dejan Mastnak
Recept meseca s TOP CHEFI – Dejan Mastnak

Recept meseca s TOP CHEFI – Dejan Mastnak

Gastrogurman vsak mesec povabi k sodelovanju vrhunske chefe, da nam pripravijo recept meseca: Chef Dejan Mastnak je za mesec marec pripravil TELETINA IN ČEBULA.

 
Koktajl meseca marca: New Beginnings (Marko Bizjak)
Koktajl meseca marca: New Beginnings (Marko Bizjak)
Koktajl meseca marca: New Beginnings (Marko Bizjak)

Koktajl meseca marca: New Beginnings (Marko Bizjak)

Koktajl meseca marca na portalu Gastrogurman se imenuje NEW BEGINNINGS, pripravil pa nam ga je barman Marko Bizjak.

 
Gastrogurmanov izbor za vino meseca februar: RENSKI RIZLING – Turistična kmetija HLEBEC
Gastrogurmanov izbor za vino meseca februar: RENSKI RIZLING – Turistična kmetija HLEBEC
Gastrogurmanov izbor za vino meseca februar: RENSKI RIZLING – Turistična kmetija HLEBEC

Gastrogurmanov izbor za vino meseca februar: RENSKI RIZLING – Turistična kmetija HLEBEC

Vino ki je še izrazito sadno vendar prehaja že v mineralne note. Okus po divji zreli beli breskvi- Prijetno nas preseneti njegova nežna usklajenost kisline in ostanka sladkorja. Navdušil nas bo z izjemno svežino in bogatim pookusom v ustih.

 

Recept meseca s TOP CHEFI – Luka Gmajner
Recept meseca s TOP CHEFI – Luka Gmajner
Recept meseca s TOP CHEFI – Luka Gmajner

Recept meseca s TOP CHEFI – Luka Gmajner

Gastrogurman vsak mesec povabi k sodelovanju vrhunske chefe, da nam pripravijo recept meseca: Chef Luka Gmajner je za mesec februar pripravil JESETER & DASHI.

 
Koktajl meseca februarja: SWEET DREAMS (Tomaž Fartek)
Koktajl meseca februarja: SWEET DREAMS (Tomaž Fartek)
Koktajl meseca februarja: SWEET DREAMS (Tomaž Fartek)

Koktajl meseca februarja: SWEET DREAMS (Tomaž Fartek)

Koktajl meseca februarja na portalu Gastrogurman se imenuje SWEET DREAMS, pripravil pa nam ga je barman Tomaž Fartek.

 
Koktajl meseca januarja: CATCH YOUR DREAMS (Anica Oblak)
Koktajl meseca januarja: CATCH YOUR DREAMS (Anica Oblak)
Koktajl meseca januarja: CATCH YOUR DREAMS (Anica Oblak)

Koktajl meseca januarja: CATCH YOUR DREAMS (Anica Oblak)

Koktajl meseca januarja na portalu Gastrogurman se imenuje CATCH YOUR DREAMS, pripravila pa nam ga je barmanka Anica Oblak.