Uporabni članki in novosti

Recept meseca s TOP CHEFI – KLEMEN LAMPIČ
Recept meseca s TOP CHEFI – KLEMEN LAMPIČ
Recept meseca s TOP CHEFI – KLEMEN LAMPIČ

Recept meseca s TOP CHEFI – KLEMEN LAMPIČ

Gastrogurman vsak mesec povabi k sodelovanju vrhunske chefe, da nam pripravijo recept meseca: Chef Klemen Lampič je za mesec november pripravil TESTENINE PO PRIMORSKO.

 
Gastrogurmanov izbor za vino meseca novembra: MYSTIC RED 243 »LaChaleur«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca novembra: MYSTIC RED 243 »LaChaleur«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca novembra: MYSTIC RED 243 »LaChaleur«

Gastrogurmanov izbor za vino meseca novembra: MYSTIC RED 243 »LaChaleur«

Vina, ki jih izbiramo, so posebej prilagojena zahtevam blagovne znamke LaChaleur, pridelalo in vzgojilo pa jih je Vinarstvo Jug iz Dobležič, iz vinorodnega okoliša Virštanj. Vinarstvo Jug je družinsko vinarstvo, ki že več generacij obdeluje vinograde in prideluje vrhunska vina.

 
Koktajl meseca novembra: MISTER GRAPE (Anže Šmid)
Koktajl meseca novembra: MISTER GRAPE (Anže Šmid)
Koktajl meseca novembra: MISTER GRAPE (Anže Šmid)

Koktajl meseca novembra: MISTER GRAPE (Anže Šmid)

Koktajl meseca novembra na portalu Gastrogurman se imenuje MISTER GRAPE, pripravil pa nam ga je barman Anže Šmid.

 

Koktajl meseca oktobra:  BLACK TRUFFLE (Januš Arbeiter)
Koktajl meseca oktobra:  BLACK TRUFFLE (Januš Arbeiter)
Koktajl meseca oktobra:  BLACK TRUFFLE (Januš Arbeiter)

Koktajl meseca oktobra: BLACK TRUFFLE (Januš Arbeiter)

Koktajl meseca oktobra na portalu Gastrogurman se imenuje BLACK TRUFFLE, pripravil pa nam ga je barman Januš Arbeiter.

 
Gastrogurmanov izbor za vino meseca oktober: MALVAZIJA 2018 »Posestvo Brič«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca oktober: MALVAZIJA 2018 »Posestvo Brič«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca oktober: MALVAZIJA 2018 »Posestvo Brič«

Gastrogurmanov izbor za vino meseca oktober: MALVAZIJA 2018 »Posestvo Brič«

Na posestvu Brič se nahaja ena izmed najsodobnejših kleti v bližnji in daljni okolici. Celoten projekt in arhitekturna zasnova kleti sta delo priznanega evropskega arhitekta prof. Borisa Podrecce. Klet je uvrščena med 100 najlepših kleti v svetovnem merilu.

 
Recept meseca s TOP CHEFI – IVICA EVAČIĆ – IVEK
Recept meseca s TOP CHEFI – IVICA EVAČIĆ – IVEK
Recept meseca s TOP CHEFI – IVICA EVAČIĆ – IVEK

Recept meseca s TOP CHEFI – IVICA EVAČIĆ – IVEK

Gastrogurman vsak mesec povabi k sodelovanju vrhunske chefe, da nam pripravijo recept meseca: Chef Ivica Evačić – IVEK je za mesec oktober pripravil HOBOTNICA NA ŠUGO “prav po domače”.

 

Gastrogurmanov izbor za vino meseca september: MALVAZIJA »VINA GUŠTIN«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca september: MALVAZIJA »VINA GUŠTIN«
Gastrogurmanov izbor za vino meseca september: MALVAZIJA »VINA GUŠTIN«

Gastrogurmanov izbor za vino meseca september: MALVAZIJA »VINA GUŠTIN«

Vino »GUŠTIN« MALVAZIJA kaže harmonijo trte in zemlje v kateri raste. Zaznamo vonj akacije, ko cveti, bezgovih cvetov ter aromatičnega sena. Vino je rahlo macerirano ter dozorjeno v hrastovih sodih s čimer ohranja svežino in arome. Malvazija je prejela zlato medaljo na izboru Sommelier Slovenije na Festivalu Malvazije.

 
Recept meseca s TOP CHEFI – MARKO ŽAGAR
Recept meseca s TOP CHEFI – MARKO ŽAGAR
Recept meseca s TOP CHEFI – MARKO ŽAGAR

Recept meseca s TOP CHEFI – MARKO ŽAGAR

Gastrogurman vsak mesec povabi k sodelovanju vrhunske chefe, da nam pripravijo recept meseca: Chef Marko Žagar je za mesec september pripravil TELEČJA JETRCA Z JURČKI.

 
Koktajl meseca septembra:  PUMPKIN SOUR (David Kaloh)
Koktajl meseca septembra:  PUMPKIN SOUR (David Kaloh)
Koktajl meseca septembra:  PUMPKIN SOUR (David Kaloh)

Koktajl meseca septembra: PUMPKIN SOUR (David Kaloh)

Koktajl meseca septembra na portalu Gastrogurman se imenuje PUMPKIN SOUR, pripravil pa nam ga je barman David Kaloh.