Zlate medalje v Budvi za slovensko člansko kuharsko reprezentanco

misc1

V Budvi je 19. in 20. aprila potekalo Državno prvenstvo Črne gore v gostinsko-turističnih poklicih z mednarodno udeležbo, kjer je nastopila tudi slovenska članska kuharska reprezentanca, ki so jo zastopali selektor Janez Dolšak, Grega Rozman, Davor Družinec, Martin Blejec, Stanislav Ramšak, Tadej Jug ter Aljaž Rozin.

Po napornih celodnevnih pripravah je ekipa pričela s sestavljanjem razstavne mize v kategoriji “hladne razstave”. Vložen trud je bil poplačan, saj jim je hladna razstava na koncu prinesla kar 5 zlatih medalj!
.

Aljaž Rozin je tekmoval v pripravi glavne jedi za dve osebi, kjer si je ravno tako prislužil odlično – zlato medaljo.

V današnjem, petkovem dopoldnevu pa na nastop čaka še Tadej Jug, ki bo nastopil v individualni kategoriji v pripravi trihodnega menija.

V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj svežih foto-utrinkov iz tekmovanja:

     

     

     

     

Fotografije: Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije