Rezultati ocenjevanj kakovosti AGRA 2019

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

Na novinarski konferenci v prostorih Pomurskega sejma so predstavili rezultate pomladnega dela mednarodnih ocenjevanj kakovosti pod okriljem 57. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA 2019.

Pošiljamo vam povezave na novinarske informacije in sezname nagrajencev:

• jubilejnega, 40. mednarodnega ocenjevanja mesa in mesnih izdelkov

• 33. mednarodnega ocenjevanja mleka in mlečnih izdelkov 

• 23. mednarodnega ocenjevanja sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod

O ocenjevanjih so spregovorili predsednik strokovne komisije Mednarodnega ocenjevanja mesnih izdelkov prof. dr. Božidar Žlender, Biotehniška fakulteta Ljubljana, član strokovne komisije Mednarodnega ocenjevanja mleka in mlečnih izdelkov prof. dr. Bogdan Perko iz Biotehniške fakultete, Inštituta za mlekarstvo Ljubljana, ter Mateja Jaklič, direktorica komerciale in članica uprave in Boris Erjavec, projektni vodja ocenjevanj kakovosti in član uprave, Pomurski sejem.

Priporočamo se, da v javnost skupaj širimo dober glas o vrhunski kakovosti.

Ocenjevanje mesnin

Ocenjevanje mlečnih izdelkov

Ocenjevanje sokov