Prihajajo sejmi Okusov za vse okuse

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

Konec januarja bo prestolnica gostila štiridnevni praznik gastronomije in hotelirstva – na Gospodarskem razstavišču bodo svoja vrata odprli že 14. Mednarodni strokovni sejmi Okusov, ki zagotavljajo nenadomestljiv prostor strokovne družabnosti.

Sejem odpira vrata v svet

Ob vsem napredku, spremembah in tehnologijam, so sejmi Okusov GASTexpo & Sladoled stalnica, doživetje za vsakogar, ki sledi svoji filozofiji – osebni stik ter trden stisk rok je še vedno najboljši način za sklepanje novih poznanstev, povezav in poslov. Vztrajno sledijo napredku in dajejo prostor tehnološkim inovacijam v stroki, v svojem bistvu pa ostajajo zvesti primarni vlogi sejma kot medija – poudarjajo pomen in kvaliteto osebnega stika, ki odpira vrata v svet.

Sejmi Okusov GASTexpo & Sladoled so vodilni mednarodni strokovni sejmi v regiji na področju Ho-Re-Ca (op. p. Hotelirstvo, Restavracije, Catering), zato so nepogrešljiv člen v povezavi med zaposlenimi in strokovnjaki v stroki, hkrati pa tudi zainteresirano strokovno javnostjo. Sejem zagotavlja kvaliteto v storitvi, raznoliko in pestro ponudbo, najpomembneje pa je, da daje zaslužen prostor strokovnosti ter inovacijam na gastronomskem in hotelirskem področju.

Predstavitve, razstave, degustacije, delavnice, predavanja, tekmovanja …

V štirih dneh bo več kot 500 razstavljavcev postreglo s trendi, smernicam, dobrimi praksami in tehnološkimi inovacijami na 8. Ho-Re-Ca področjih – Gastronomija, Kava, Pijača, Slaščičarstvo, Pekarstvo, Vino, Sladoled in Gostinsko-Hotelska oprema.

Če za razstavljavce, ki skupaj pokrivajo vsa področja gastronomske panoge, pravimo, da so srce sejmov Okusov in jim vlivajo življenje, lahko za predavanja, delavnice in interaktivna izobraževanja rečemo, da so duša sejmov. Udeležencem prefinjeno odprejo široke možnosti, da se učijo in izpopolnjujejo od najboljših v stroki. Delavnice pokrivajo široko kulinarično področje – od šole peke pice, slaščičarskih in pekarskih delavnic, izdelave različnih živil z uporabo profesionalne opreme, do priprave koktejlov, kave, piva in delavnic Latte Art & Barista. Večina delavnic bo popolnoma brezplačnih, udeleži pa se jih lahko čisto vsak, ki se navdušuje nad kulinariko – profesionalno ali ljubiteljsko.

Zabeležite si štiri datume – 29., 30., 31. 1. in 1. 2. Istočasno se na sejmišču odvija tudi Alpe-Adria, sejem turizma, kampinga in karavaninga – prihajajoči bodo 31. po vrsti.

Pridružite se nam – kot razstavljavec ali obiskovalec, da skupaj oblikujemo sedanjost in prihodnost naše stroke, ki je ena izmed najhitreje rastočih in spremenjajočih se panog. Vsako leto gremo korak dalje v ponudbi, kvaliteti in strokovnosti sejmov, tokrat pojdite z nami.

Za vse informacije spremljajte spletno stran Mednarodnih strokovnih sejmov Okusov – https://www.gast.si/.