PREVERITE KATERE SLOVENSKE RESTAVRACIJE SO V IZBORU “THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS by Diners Club 2019

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

Javno glasovanje za izbor najboljše restavracije v Sloveniji – THE SLOVENIA RESTARANT AWARDS 2019 by Diners Club se je uradno začelo. Ker je kulinarika pomemben del slovenskega turizma, vas vabimo, da podate svoje mnenje in povabite svoje bralce h glasovanju ter tako prispevate pri prepoznavnosti slovenske enogastronomije.

K izboru najboljših restavracij po vsej Sloveniji smo k sodelovanju pritegnili tako strokovno kot ljubiteljsko javnost. “Naša vizija je mednarodna prepoznavnost Slovenije kot ‘foodie’ turistične destinacije, dolgoročen dvig kakovosti storitev in obiska v restavracijah ter razvoj zdrave kulinarične kulture Slovencev”.

Vabimo vas, da se nam pridružite h glasovanju najboljših restavracij “THE SLOVENIA RESTARANT AWARDS by Diners Clubin sodelujete pri ustvarjanju kulinarične prepoznavnosti Slovenije!

Javni del glasovanja se je začel 1.3.2019 in bo trajal do 31.3.2019, glasujete pa lahko na naslednji povezavi https://the-slovenia.com/tsra.

 

Nadzor glasovanja:

Deloitte Slovenija skladno z vnaprej določenim sistemom glasovanja opravi neodvisni pregled dela prispelih glasovnic Gastronomske Akademije in glasov javnosti. Revizija t.i. “voting sistema” obsega sistematičen strokoven pregled tehničnega in organizacijskega vidika zagotavlhttps://the-slovenia.com/tsra-restaurant- awards/janja verodostojnosti v samem procesu. Končni izbor je po oceni organizatorja skladen s pravili glasovanja, rezultati glasovanja pa so pregledani s strani družbe Deloitte revizija.

Seznam najboljših restavracij “THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2019  by Diners  Cluba” je objavljen na uradni spletni strani izbora www.the-slovenia.com. Seznam bo objavljen tudi v vodiču “THE SLOVENIA GASTRONOMY” in v knjigi “THE SLOVENIA RESTAURANTS”.

Spremljate pa nas lahko tudi na družabnih omrežjih Facebook, Instagram in LinkedIn #tsra in sodelujete pri ustvarjanju kulinarične prepoznavnosti Slovenije!

Posluh za izbor najboljših restavracij “THE SLOVENIA RESTARANT AWARDS by Diners Club” so podprli slednji partnerji:

Podjetje Diners Club, kot generalni pokrovitelj. Pridružila pa so se nam tudi gastronomska združenja, društ- va na področju vinarstva in sommelier-stva (Slow Food Primorska, Slow Food Ljubljana, Slow Food Štajers- ka, Sommelier Master, Chaine des Rotisseurs, Vinski konvent sv. Urbana Ljubljana, Društvo vinskih sveto- valcev Sommelier Slovenije, SloVino, Sommelier Club, Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Sloveni- je, Vinski konvent sv. Urbana Portorož, OZS – sekcija za gostinstvo in turizem) ter številni medijski partnerji.