Predstavitev in degustacija sladoleda “il mio Gelato al cioccolato”

misc1

 

il mio Gelato al cioccolato

Čokoladni sladoled v 100 oblikah in okusih!

koncept priprave čokoladnega sladoleda iz prave belgijske Callebaut čokolade.

Brezplačna predstavitev, 2. marec 2018, Horeca Center Ljubljana

Vabljeni!

 

Vsi, ki izdelujete sladoled veste, da je priprava čokoladnega med najtežjimi. Kmalu po izdelavi postane trd, težko ga mažemo in postane hladen, kar povzroča slabši okus od povsem sveže pripravljenega. Tisti strokovnjaki, ki izdelavo sladoleda poznajo v podrobnosti, pomoči pri pripravi sicer ne potrebujejo, vendar je še vedno veliko chefov v restavracijah in slaščičarnah ter večina sladoledarjev, ki so do sedaj čokoladni sladoled izdelovali iz kakava, kar pa ni najbolj smiselna rešitev, kajti pravi čokoladni sladoled se dela seveda iz prave čokolade!

Dileme je konec – prišla je revolucionarna rešitev z imenom “il mio Gelato al cioccolato”.

Končno!

Potrebno je bilo samo to, da se združijo več kot 100 letne izkušnje pri izdelavi izjemne belgijske Callebaut čokolade in najboljši italijanski mojstri sladoleda! Nastala je cela paleta izjemnih sestavin za pripravo pravega čokoladnega sladoleda iz prave belgijske čokolade. Sestavine omogočajo pripravo izjemnih receptov, ki pa so pripravljeni na zelo lahek in enostaven način. Z njimi boste vedno imeli idealen čokoladni sladoled. Za to nam garantirajo najboljši italijanski mojstri izdelave sladoleda.

Pridite in ga poskusite, “il mio Gelato al cioccolato” je bil tudi glavna atrakcija na sejmu Sigep v Riminiju.

Pridite tudi, če sladoleda še ne izdelujete, za vas imamo zelo enostavne in poceni rešitve, kako gostom ponuditi izjemne sladolede v vseh oblikah, gelato, soft, gelato crema, sorbet, granita … oglejte si recepte – tukaj.

 

.

Besedilo in fotografija: Oglasno sporočilo, povzeto po promocijskem sporočilu Filco d.o.o.