POVABILO H GLASOVANJU ZA IZBOR NAJBOLJŠIH SLOVENSKIH RESTAVRACIJ “THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS”

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

Drugi teden glasovanja za izbor najboljših restavracij v Sloveniji – THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2020 je za nami in ker je kulinarika pomemben del slovenskega turizma, vas vabimo, da podate svoje mnenje in povabite svoje bralce h glasovanju ter tako prispevate pri večji prepoznavnosti slovenske enogastronomije. K izboru najboljših restavracij po vsej Sloveniji smo k sodelovanju pritegnili tako strokovno kot ljubiteljsko javnost.

Do danes smo prejeli 25.000 glasov v vseh štirih regijah skupaj. Največ glasov smo prejeli iz Ljubljanske in osrednje Slovenije (45 %), sledijo Termalna Panonija (24 %), Mediteran (16 %) in Alpska regija (15 %).

V ožjem izboru letos sodeluje kar 123 restavracij iz 4 regij, na podlagi seznama pa bo z glasovanjem izbranih do 10 najboljših restavracij v vsaki regiji in posamezni kategoriji. Glasovanje za javnost se je začelo od 1.3.2020 na uradni spletni strani izbora www.the-slovenia.com/tsra, kjer lahko glasujete za svojo najljubšo restavracijo.

Seznam uvrščenih restavracij v javni del glasovanja po regijah, si lahko ogledate na spodnjih povezavah:

Termalna in panonska regija l Alpska regija l Mediteran in kras l Ljubljana in osrednja Slovenija

Če še niste oddali svojega glasu, vas vabimo ponovno, da se nam pridružite h glasovanju najboljših restavracij in sodelujete pri ustvarjanju kulinarične prepoznavnosti Slovenije!

Glasovanje za javnost se je začelo 1. 3. 2020 in traja vse do 31. 3. 2020, glasujete lahko na naslednji povezavi www.the-slovenia.com/tsra    

Spremljate pa nas lahko tudi na družabnih omrežjih Facebook, Instagram in LinkedIn #tsra in sodelujete pri ustvarjanju kulinarične prepoznavnosti Slovenije!

Za vse dodatne informacije in izjave smo vam na voljo na elektronskem naslovu anja.celar@the-slovenia.com

Postavimo Slovenijo na kulinarični zemljevid sveta!

www.the-slovenia.com