Park Wine Party, zdravica letošnji trgatvi

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

Poletni večer v družbi prijateljev, preplet okusov vrhunske kulinarike in požirkov žlahtne kapljice ter zabava z dobro glasbo pod novogoriškim zvezdnatim nebom.

Poletje v znamenju šolskih počitnic in dopustov, se počasi preveša v zaključek. Narava je res pohitela in številni vinogradniki so se že lotili letošnje trgatve. In prav zato bo že četrti Park Wine Party, ki se obeta v petek, 31. avgusta, pred igralniško-zabaviščnim centrom Park v Novi Gorici, še toliko bolj poseben.

Ekipa Hitovega Parka je tokrat v goste povabila kar 19 izjemnih primorskih vinarjev, ki bodo vse vinske navdušence z degustacijo več kot 60 vzorcev vin (katerih, izveste v zloženki v priponki) popeljali po vinskih poteh Brd, Vipavske doline, Krasa in Slovenske Istre. Ob okušanju izbranih vin bo priložnost izvedeti tudi marsikaj o letošnji trgatvi in načrtih vinarjev. Za prepričljivo gurmansko izkušnjo bo tokrat skrbelo kar 7 Hitovih kuharjev iz centrov Park, Perla, Korona, Mond in družbe Hit Alpinea, ki bodo za to priložnost združili kreativnost vseh treh Hitovih destinacij: Nove Gorice, Kranjske Gore in Štajerske. Na krožnikih se bodo zvrstile prav za to priložnost nove morske ter mesne kreacije – med drugim bo mogoče pokusiti tudi reinterpretacijo okusov goveje juhe, raviole polnjene s potočnimi raki ter štajersko šarloto.

  

Park Wine Party, ki se je v Goriškem in širšem prostoru uveljavil kot prijetna poletna priložnost za druženje in zabavo ob spoznavanju in okušanju vrhunskih vin in kulinaričnih presenečenj, bo tudi letos začinjen z odlično glasbo. Nastopila bo italijanska swing & jive zasedba Jumpin’Shoes, za izbor plesnih ritme pa bo poskrbel DJ Janko.

 

Akreditacije za spremljanje dogodka:

Lavra Peršolja Jakončič, Odnosi z javnostmi, Hit, d. d.
lavra.persolja.jakoncic@hit.si;
m: 031 336 814

Park Wine Party vnovič potrjuje, da znajo v centru Park vinsko tradicijo lokalnega okolja prijetno vplesti v številne dogodke, ki se tu vrstijo čez vse leto.  

Cena vstopnic:
–   v predprodaji 25 €
–   na dan dogodka 35 €

Vstopnice so na voljo na točki Privilege v centru Park, na prodajnih mestih Eventim ter na spletnih straneh www.thecasinopark.com ali www.eventim.si.

Organizator si pridržuje pravico, do spremembe dogodka brez predhodne najave. Število vstopnic je omejeno. V primeru slabega vremena se dogodek ne bo odvil, strošek že kupljenih vstopnic pa bomo povrnili.

HIT d.d. Nova Gorica
Delpinova 7a, 5000 Nova Gorica, Slovenija

 

Knjižica Park Wine Party

 

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!