IZBOR IN PODELITEV NAGRAD NAJBOLJŠIM RESTAVRACIJAM V SLOVENIJI “THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2020”

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

Konec marca se je z javnim delom glasovanja zaključil že četrti izbor THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS za leto 2020/21. Glede na nepričakovane razmere zaradi epidemije COVID-19, smo bili primorani preoblikovati letošnjo izvedbo že tradicionalnega zaključnega dogodka, konference in enkratne večerje. Kljub temu, nismo pozabili na najboljše slovenske restavracije in kuharske mojstrice in mojstre, ki so ponos Slovenije tudi s svojo dobrodelnostjo v teh časih. Pripravili virtualno različico podelitve nagrad in tudi samega zaključnega dogodka.

Revizijska hiša Deloitte je preštela vse prejete glasove in potrdila rezultate. Regijske finaliste bomo razglasili tedensko in zaključili tudi z virtualnim zaključnim dogodkom kamor bomo povabili prav vse udeležence letošnjega izbora. Virtualni dogodek bo prvič za ogled dostopen tudi širši javnosti, zato bomo k ogledu povabili tudi vse dosedanje glasovalce izbora. Virtualni dogodek in podelitev bosta na sporedu 2. junija, več o programu in gostih bomo objavili naknadno.

Za več informacij o razglasitvi rezultatov in virtualnem dogodku spremljajte medijske partnerje, našo spletno stran w ww.the-slovenia.com in družbena omrežja, kjer vas bomo redno obveščali o deset regijskih finalistih in sporedu virtualnega zaključne dogodka The Slovenia Restaurant Awards.

Seznam nagrad THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2020: National Top 3, regijski zmagovalci, glas ljudstva, najboljša gostilna, najboljša hotelska restavracija, najboljši novinec in najboljša turistična kmetija.

Prihodnji teden pa začenjamo tudi z novo serijo spletnih izobraževanj z zanimivimi gosti. Prvi webinar bo na sporedu, naslednji četrtek, 14. 5. Z nami bosta Hrvoje Petrić in Kaja Sajovic.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

Za vse dodatne informacije in izjave smo vam na voljo na e-naslovu peter.kecman@the-slovenia.com ali na 041/642 663.

 

Postavimo Slovenijo na kulinarični zemljevid sveta!