Hitovci s priznanji Turistično gostinske zbornice za kakovost in uspešnost

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

Turistično gostinska zbornica je ob otvoritvi letošnjega Gostinsko turističnega zbora (GTZ) podelila priznanja za kakovost in uspešnost, med prejemniki so tudi zaposleni in projekti družbe Hit.

V okviru letošnjih Dnevov slovenskega turizma se v Ljubljani vrstijo pomembni dogodki, med katerimi je tudi GTZ, ki velja za stanovsko prireditev gostinstva in turizma z najdaljšo tradicijo v Sloveniji.

Turistično gostinska zbornica Slovenije je letošnji GTZ pričela s podelitvijo priznanj za kakovost in uspešnost. Med prejemniki priznanj, ki sta jih podelila Fedja Pobegajlo (vršilec dolžnosti direktorja TGZS) in Srečko Koklič (vodja projekta GTZ Slovenije) so tudi tri zaposlene iz družbe Hit, to so:

  • Ramiza Ališić (glavna sobarica v Hotelu Špik, Gozd Martuljek), priznanje zaposlenim za posebne dosežke in doprinos k dvigu kakovosti storitev;
  • Barica Cener (kuharica v Hotelu Park, Nova Gorica), priznanje zaposlenim za posebne dosežke in doprinos k dvigu kakovosti storitev;
  • Janja Bučić (vodja kuhinje v Hotelu Korona, Kranjska Gora), priznanje zaposlenim za posebne dosežke in doprinos k dvigu kakovosti storitev;

Ob tem je družba Hit prejela tudi priznanje za investicije, pestrost ponudbe in dvig kakovosti storitve ter za oblikovanje inovativnih turističnih produktov. V roke vodje igralniško-zabaviščnega centra Korona, Saše Pretnarja je šlo priznanje za investicijo v prenovo igralniško-zabaviščnega centra Korona, ki pomembno prispeva k dvigu kakovosti slovenske turistične ponudbe. 

Skupino Hit na tekmovanjih letošnjega GTZ zastopa 17 zaposlenih, in sicer 14 iz matične družbe Hit in trije predstavniki iz kranjskogorske družbe Hit Alpinea.

 

HITOVI GOSTINCI in HOTELIRJI NA 66. GTZ

Tekmovanje v pripravi in postrežbi kave

Elvis Arapović, Hotel Perla

Matjaž Zorn, Hotel Perla

Julija Božič, Hotel Park

 

Tekmovanje v pripravi jedi v kotličku

Tomaž Mrevlja, Hotel Park

Anže Klemše, Hotel Park

 

Tekmovanje v pripravi jedi pred gostom, postrežba in priporočanje vina

Blaž Plesničar, Hotel Park

Žiga Legat, Hotel Mond

 

Tekmovanje v pripravi burgerjev

Tomaž Mrevlja, Hotel Park

 

Tekmovanje v pripravi jedi po naročilu (magic box-člani)

Manoel Kerec, Hotel Mond

 

Trak kakovosti – slaščičarstvo

Erik Črnigoj, Hotel Perla

 

Tekmovanje v kulinarični artistiki (razstava slaščičarskih izdelkov)

Alen Arbi Milošević, Hotel Perla

Hana Beltram (pomočnica), Hotel Perla 

 

Tekmovanje sobaric

Nevena Pejičić, Hotel Perla

Mirzeta Abdijanović, Hotel Perla

 

Tekmovanje hotelskih receptorjev

Špela Vidmar, Mojca Slatič in Grega Robič (Ramada Resort Kranjska Gora), Hit Alpinea

 

Z leve Barica Cener, Ramiza Ališić, Sašo Pretnar

 

Z leve Tomaž Repinc, Barica Cener, Ramiza Ališić, Sašo Pretnar, Nataša Tišma