FESTIVAL VINA IN ČOKOLADE 2019

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

Vabljeni na 5. Festival vina in čokolade – festival omamnih okusov in ustvarjalnih doživetij

Lepo vabljeni, da se nam pridružite na unikatnem festivalu, ki spaja dva presenetljiva produkta, ki že tisočletja navdušujeta in povezujeta ljudi po vsem svetu. Tu, v objemu Podčetrtka, boste začutili vso ljubezen in toplino, ki smo jo vtkali v pripravo festivala, ki že peto leto zapored preseneča s čarobnimi okusi vina in čokolade.

Festival je z leti prerasel v pravo družinsko doživetje, ki navdušuje z različnimi predstavitvami, pokušinami, ustvarjalnimi delavnicami in glasbenimi nastopi, le da je letos festivalsko dogajanje še boljše, bolj atraktivno in polno novosti, vrhunski razstavljavci pa še bolj skrbno izbrani.

Pridružite se nam v soboto, 27. aprila 2019, ko bomo z zanimivimi vsebinami, pestrim dogajanjem in ljubeznijo napolnili Večnamensko športno dvorano Podčetrtek, vse od 10. do 22. ure.

Z vabilom prejmete brezplačen vstop na festival ter 3 degustacijske kupone za raziskovanje kulinarične ponudbe festivala. Degustacijski kozarec za pokušino vin pa si pridobite s plačilom kavcije 5 eur, ki vam jo povrnemo ob vračilu kozarca.

Na vsa dodatna vprašanja vam bomo prijazno odgovorili preko e-pošte: bostjan.misja@podcetrtek.si ali telefona: 031 211 067.

Kako sodelovati?                      

Na spletni strani http://vinoincokolada.si/ izpolnite spletno prijavnico. Po prijavi vam bomo poslali Pogodbo o sodelovanju na Festivalu vina in čokolade.

Cena stojnice znaša 130 € (z DDV). V ceno sta poleg stojnice vključeni še 2 malici.

V primeru, da želite rezervirati več stojnic, nas kontaktirajte in skupaj bomo pripravili ugodno rešitev. Sistem festivala ostaja enak in še vedno vam bomo po zaključku festivala nakazali celotno vrednost zbranih kupončkov (0,5 € z DDV).

Na vsa dodatna vprašanja vam bomo prijazno odgovorili preko e-pošte: bostjan.misja@podcetrtek.si ali telefona: 031 211 067.

Vabljeni na nepozabno festivalsko doživetje v Podčetrtek!