Divino – nova espresso kavna mešanica za edinstveno doživetje

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

Barcaffe je v barista trening centru predstavila nove kavne mešanice – Barcaffe Divino 100 % Arabica.

Nova super premium espresso mešanica je pripravljena iz skrbno izbranih zrn najkakovostnejše 100-odstotne kave arabika iz Srednje in Južne Amerike ter Afrike.

Divino predstavlja simfonijo okusov s pridihom jasmina in citrusov z značilnim pookusom po smrekovih vršičkih in žlahtnih začimbah. Je super premium mešanica kave, pakirana v dvo kilogramski pločevinki, ki ohranja dolgotrajno svežino in aromo ter ima daljši rok uporabe. Je zadnja izmed petih receptur v mozaiku mešanic espressa, ki jih je Barcaffe izboljšal marca in tako še nadgradil svoj portfolio okusov.

»Ponosni smo, da našim gostincem in gostom v lokalih lahko ponudimo to super premium mesanico in tako zadovoljimo najbolj zahtevne poznavalce v svetu kave«, je v pozdravnem nagovoru izjavil direktor prodaje HoReCa Samo Prunk.

Barcaffe baristi so skozi 5 M formulo: mešanica kave (Miscela), mlinček za kavo (Macinadosatore), aparat za kavo (Macchina Espresso), izkušen barista (Mano), vzdrževanje aparata (Manutenzione) predstavili značilnosti Divina, nato pa je sledila pogostitev in razvajanje s kavnimi koktejli ob prijetni glasbi.