Prvi Beer Pro Day v znamenju spajanja piva in kulinarike

misc1

Novogoriško podjetje BEER PRO, danes vodilno v Sloveniji za uvoz in prodajo specialnega piva, je v petek, 29. septembra, organiziralo vrhunski kulinarični dogodek specialnega piva. Z grosistično prodajo gostincem ter maloprodajo v Beer Shopu razveseljujejo ljubitelje piva z dvesto vrstami različnega tujega in domačega specialnega piva.

 

Svojo sedmo obletnico uspešnega delovanja in prvo v novih prostorih v Kromberku so proslavili s prvim dnevom BEER PRO DAY, kjer so svoje goste popeljali skozi svoj svet specialnega piva in atmosfero delovanja podjetja.

Povabljene stranke, gostince, poslovne partnerje, dobavitelje ter predstavnike pivovarn so pogostili z degustacijo dvajsetih različnih točenih piv iz njihove ponudbe ter ustekleničenimi prestižnimi pivi.

Dogodka so se udeležili številni njihovi dobavitelji-predstavniki pivovarn: ameriške Founders, irske O’hara’s, nemške Weihenstephan , belgijske Chimay, Omer, Du Bocq (Blanche de Namur) in Lupulus, češke Malastrana ter slovenske Komunajzer in Reservoir Dogs, ki so gostincem v živo predstavili posamezno pivovarno ter pivo iz njihove ponudbe.

  

Vsaki pivovarni oziroma tipični pivovarski regiji (mentaliteti) so namenili svoj kotiček, kjer so skombinirali tudi šest tipov različnih tipičnih jedi po državah, ki se spajajo z okusi določenega piva oziroma pivovarniško mentaliteto.

Vse skupaj so zaokrožili s prijetnim druženjem, ki so ga popestrili s petjem mladinskega zbora Šempeter – Vrtojba, plesnimi točkami plesne skupine Dolls in glasbeno skupino Dance Mamblita.

.

Besedilo in fotografije: sporočilo za javnost – Beer Pro distribution, distribucija piva d.o.o.

 .

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!