Barcaffè prejela nagrado za najbolj zaupanja vredno blagovno znamko kave v Sloveniji

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

Slovenci cenimo kakovost

Po raziskavi Trusted Brand 2019 je Barcaffè že 13. leto zapored postala najbolj zaupanja vredna blagovna znamka kave v Sloveniji. Nagrada potrjuje vodilni položaj blagovne znamke Barcaffè na slovenskem trgu in je dokaz, da Slovenci cenimo kakovost in prefinjenost okusa kave.

Pri Barcaffèju se zavedajo, da lahko le s stalnim razvojem in inovacijami sledijo trendom in stalno spreminjajočim se potrebam potrošnikov na vse zahtevnejšem trgu kavnih izdelkov. Njihova prizadevanja gredo zato v smeri zagotavljanja širokega spektra edinstvenih kavnih mešanic, s katerimi zadovoljujejo želje in potrebe tudi najbolj zahtevnih kavoljubov.

Slavnostna podelitev je potekala v četrtek, 16. maja 2019, v Klubu Cankarjevega doma, kipce za najbolj zaupanja vredne blagovne znamke pa so podelili v 33-ih kategorijah. Letošnja raziskava, ki je potekala pod okriljem revije Reader’s Digest Slovenija, je prinesla pomembno novost, saj nagrad tokrat niso izbirali le naročniki revije Reader’s Digest, temveč so raziskavo prvič razširili na reprezentativni vzorec celotne populacije v Sloveniji.