2. Festival vin in belega tartufa

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

Na prvi jesenski vikend, 22. in 23. septembra, bo v Kubedu (Istra) potekal 2. Festival vin in belega tartufa. Vabljeni so vsi kulinarični navdušenci, ljubitelji odličnih vin in oboževalci omamnega belega tartufa. Sprostite se ob degustaciji vin iz celotne Slovenije, okušanju jedi z belim tartufom ter kopici ostalih dobrot. Pripravili vam bodo od fužev z belimi tartufi do palačink z belo čokolado in belimi tartufi. Nekaj posebnega pa bo prav gotovo sushi z belimi tartufi. Gurmani, prepričani smo, da boste kos izzivom, ki jih pripravljamo za vas.

Za zabavo bo poskrbela zasedba mladih glasbenikov Smoothie-Beat People, ki bo popestrila druženje v ritmih house glasbe in saksofona.

Cena vstopnice je 25 evrov, za otroke do 15. leta brezplačen.

Za največje avanturiste med gurmani bo organizator festivala Gostilna Jakomin Kubed predstavil izvrsten meni izpod rok dveh kuharskih mojstrov, Elvisa Jakomina iz Gostilne Jakomin Kubed ter Mojmirja Marka Šiftarja iz restavracije Evergreen – Kaval Group. Skupaj bosta tako v soboto kot nedeljo za vas pripravila večhodni degustacijski meni, kjer bo rdeča nit kdo drug kot – beli tartuf.

Informacije in rezervacije na: gostilna.jakomin@gmail.com

https://www.facebook.com/Festival-vin-in-belega-tartufa-2106799062940918/