1. Državno prvenstvo GASTexpo TOPESPRESSO LATTE ART GRADING SYSTEM Slovenija

misc1

gastrogurman ozek masilni barvno uskl

Na tekmovanje se lahko prijavijo vsi kvalificirani BARISTI LATTE ART-a iz Slovenije, ki imajo zelen, rdeč ali črn lonček Latte Art Grading System Slovenija.

Podjetje TOPESPRESSO, kot imetnik svetovne licence za LATTE ART GRADING SYSTEM Slovenija, je združil moči s sejmom GASTexpo in prvič v zgodovini Slovenije omogoča zmagovalcem tekmovanja zelenega, rdečega in črnega lončka nastop na SVETOVNEM PRVENSTVU LATTE ART GRADING SYSTEM na COFFEE FESTIVALU 2019 v MILANU.Za več informacij se obrnite na info@topespresso.si.

Letošnja novost se pridružuje ostalim ekskluzivnim delavnicam, mednarodnim in državnim uveljavljenim tekmovanjem v peki pizze, pripravi sladoleda in barskih pijač, izboru piva in drugih, ki jih sejem organizira v sodelovanju z razstavljavci in priznanimi strokovnjaki.

Prihodnji sejem GASTexpo ponovno dokazuje, da s svojo strokovnostjo in prepoznavnostjo sledi trendom in se bo odvijal v znamenju LATTE ART-a. Ne zamudite enkratne priložnosti v živo spoznati t.i. »OČETA« LATTE ART-a g.LUIGIJA LUPIJA in ustanovitelja svetovno priznane licence WORLD LATTE ART GRADING SYSTEM.

Na delavnicah boste lahko bližje spoznali skrivnosti LATTE ART-a, kjer vam jih bodo poleg TOPESPRESSO BARISTOV razkrivali ustanovitelj g. LUIGI LUPI in drugi SVETOVNO priznani in uveljavljeni mojstri iz Italijega. MANUELA FANSORE, ga. CARMEN CLEMENTE in ga. MARTINA LUPI.