Tuš Cash&Carry

featured image
Naslov: 6 Tuš Cash&Carry poslovalnic:
Ljubljana
Jarše
Celje
Maribor
Kočevje
Slovenj Gradec
Mobilni telefon: 070 882 220
Elektronska pošta: info.cash@tus.si
Spletna stran: https://www.tuscc.si/

Delovni čas:

Pondeljek  –  petek: od 6.00 do 19.00
Sobote: od 6.00 do 13.00
Nedelje in prazniki: zaprto

Opis ponudbe:

Smo eden največjih oskrbovalcev gostincev (restavracije, gostilne, bari, …), trgovcev, javnih zavodov in drugih organizacij. Svoje kupce prepričamo z ugodnimi veleprodajnimi cenami, pestro in prilagojeno ponudbo izdelkov in prilagodljivimi pogoji poslovanja. Ponujamo možnost odloga plačil in dostave. Ponudbo in cene lahko preverite vsak trenutek na www.tuscc.si.  

Naši kupci še posebej cenijo našo mesno ponudbo. Poleg rdečega mesa, perutnine, drobovine, ovčetine so na voljo tudi izdelki zorjenega mesa, pravi avstralski Angus burgerji, mesni pripravki À la  Chef ter ponudba svežih in zamrznjenih rib. Meso kupljeno pri nas ohranja strukturo in izgubi le mali delež vode. Naši mesarji s skrbnostjo tudi pripravijo meso in mesne pripravke po vaših željah. Pa najsi  gre za stopnjo obdelave mesa (z ali brez slanine, kože, kosti, maščobe) ali mikro razrez (zrezki, kocke), kjer prihranite pri času in denarju.
.

Tuševa kuharska zvezda

V Tušu vzpodbujamo kreativnost in tekmovalnega duha. Še posebej želimo spodbuditi interes mladih za poklice v gostinstvu in turizmu ter mlade in nadarjene kuharje, natakarje in turistične vodiče predstaviti širši javnosti, bodočim delodajalcem, kolegom in stroke. K sodelovanju vabimo tudi podjetja, ki so kakor koli povezana z gostinsko dejavnostjo in na ta način predstavijo svoje izdelke mladim kuharjem, njihovim mentorjem, gostincem in ne nazadnje širši slovenski javnosti. Več na tuscc.si/tuseva-kuharska-zvezda.
.

Neodvisni strokovnjaki Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani so ocenili senzorično kakovost izdelkov znamke Á LA CHEF. Ocenjevane lastnosti izdelkov so bile izbrane v skladu s standardom za senzorično ocenjevanje in glede na značilnosti izdelka. Najpogosteje ocenjevane lastnosti so bile: videz izdelka, vonj, okus in aroma, tekstura/topnost, homogenost/bistrost, sestava in barva prereza, zaščita in  funkcionalnost embalaže.

Kakovostni razredi:
18 – 20 Točk – ODLIčNA KAKOVOST
15 – 17,9 Točk – DOBRA KAKOVOST
12 – 14,9 Točk – SPREJEMLJIVA KAKOVOST
POD 12 Točk – NESPREJEMLJIVA KAKOVOST

 

Preizkusite izdelke À LA CHEF, vaši gostje bodo navdušeni! Preverite asortiman na tuscc.si/produkti/alachef