Liminjanka – ekstra deviško oljčno olje iz Domačije Munda

featured image
Naslov: Liminjan 14, 6320 Portorož - Portorose
Telefon: 031 - 358 954
Mobilni telefon: 041 - 665 257
Elektronska pošta: tatjana@munda.com / vlado@munda.com
Spletna stran: http://www.munda.com/
Socialna omrežja: facebook

Opis ponudbe:

Smo Domačija Munda, ki imamo na liminjanskem hribu na nekaj več kot dveh hektarjih (vse v okolici hiše) posajenih nekaj več kot 500 oljk v pestrega sortnega sestava od istrske belice, leccina, piranske buge, pendolina, piranske črnice, frantoia, maurina…kot tudi oljk za vlaganje, od katerih kot pomembnejše štejemo piransko ukrivljenko (štorta), santa caterino in ascolano tenero. V naši ponudbi tako lahko najdete:
  • mnogokrat nagrajeno, s hladnim stiskanjem pridelamo vrhunsko ekstra deviško oljčno olje s certifikatom ekološke pridelave
  • oljčno olje z dodatki: pikantno oljčno olje, z rožmarinom, limono, pomarančo, ingverjem ter z 22 karatnimi zlatimi lističi
  • več različnih okusov oljčnih namazov
  • vložene oljke: v slanici, v pikantni slanici, v slanici z zelišči, v oljčnem olju
Ekstra deviško oljčno olje "liminjanka" Naše ekstra deviško oljčno olje je pridelano iz najboljših vrst oljk, ki jih najdemo v slovenski Istri, obranih v optimalnem času zrelosti, ki so hladno predelane. Oljčno olje "liminjanka" je primerno za vsakršno uporabo v kuhinji, zlasti za solate, zelenjavo in pripravo vseh ostalih jedi. Ekstra deviško oljčno olje je s strani strokovnjakov priporočeno kot najpomembnejši dodatek k mediteranski prehrani. Pozitivne učinke na zdravje in edinstven okus tega proizvoda je naglašen pri »uporabi na hladno«, zato priporočamo, da imate steklenico oljčnega olja "liminjanka" vedno pri roki oziroma kar na mizi. Na domačiji Munda lahko poleg naštetih izdelkov najdete tudi pestro izbiro lastnih pridelkov:
  • kakijevo, kivijevo, figovo, robidovo, marelično in oljčno marmelado
  • domače čokolade s koščki oljk, kakija, fige in sivke
  • fige v pikantnem oljčnem olju
  • paradižnik z zelišči v oljčnem olju
  • sivkino, žajbljevo in rožmarinovo rožno vodo (hidrolat)
  • sivkini cvetovi v piranski morski soli
Pri nas lahko kupite olje EDOOSI ZOP – ekstra deviško oljčno olje z zaščiteno označbo porekla, kot tudi sortna oljčna olja v embalaži od 100, 250, 500, 750 ml do 3 ali 5 litrov (manjše količine v stekleni, tiste od 3 in 5 litrov pa v bag in box embalaži). Vsa olja lahko pred nakupom tudi degustirate, okušate in izberete tisto, ki vam je nabolj všeč.

Galerija: