Winterhalter Gastronom d.o.o.

featured image
Naslov: Winterhalter Gastronom d.o.o. Profesionalni pomivalni stroji in sistemi Adamičeva 40, 1290 Grosuplje
Telefon: 01 / 786 34 45
Elektronska pošta: informacije@winterhalter.si
Spletna stran: http://www.winterhalter.si/
Socialna omrežja: facebook

Opis ponudbe:

Mednarodni uspešno podjetje z izjemno tehnologijo na področju pomivalnih strojev

Podjetje Winterhalter je strokovnjak na področju profesionalnih pomivalnih sistemov. Zagotavljamo izjemne rezultate pomivanja, ki jih zagotavljajo pomivalni stroji, pomivalna in čistilna sredstva, priprava vode ter košare. Izdelke Winterhalter odlikujejo njihova inovativnost, učinkovitost, enostavna uporaba in uspešni rezultati v profesionalnih kuhinjah že desetletja.

Po vsem svetu se prehrambene in gostinske dejavnosti zanašajo na blagovno znamko Winterhalter in njihove pomivalne stroje.

Pomivalni stroji Winterhalter - Popolna tehnologija pomivanja

Podjetje Winterhalter ponuja optimalno ponudbo za vsak tip gostilne, restavracije, hotela, menze, pekarne, mesnice, šole, doma za ostarele.

Širok sortiment gostinskih pomivalnih strojev zajema podpultne pomivalne stroje, pretočne pomivalne stroje, pomivalne stroje za kuhinjsko posodo in pripomočke, košarne pomivalne stroje ter tračne pomivalne stroje.

PDF: Prospekt celotni program (3 MB)

 

Izjemni rezultati pomivanja - Maksimalna higiena

Kot strokovnjak na področju izdelkov in sistemov za pomivanje posode izdelujemo tudi izjemno kakovostna pomivalna in čistilna sredstva. Trajne in briljantne rezultate pomivanja lahko dosežemo le, če je vsak element procesa pomivanja popolnoma uravnotežen.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in preverjanj vam nudimo izjemno kakovostna čistilna in pomivalna sredstva. So izjemno učinkovita, zmanjšujejo porabo in zagotavljajo izjemne rezultate pri pomivanju.

Pomivalni stroji Winterhalter si zaslužijo svoj ugled zaradi izjemnih rezultatov pri pomivanju, maksimalni učinkovitosti, dobro razvitega higienskega koncepta in enostavnega upravljanja.

Tehnologija pomivanja - nanjo se lahko zanesete tudi pri reševanju visokih zahtev v profesionalnih kuhinjah.

PDF: Prospekt pomivalna sredstva (5 MB)

 

Winterhalter priprava vode - Osnova za izjemne rezultate pomivanja

Poleg pomivalne tehnike in pomivalnih sredstev je tudi kakovost vode odločilna za rezultat pomivanja. Glede na sestavo lahko voda na posodi pusti sledi vodnega kamna, lise ali madeže.

Za profesionalno pripravo vode ponujamo paleto izdelkov za mehčanje vode, patrone za delno in popolno razsoljevanje ter sisteme za obratno osmozo.

Pomagamo vam najti optimalno rešitev glede na vašo kakovost vode in vaše individualne potrebe.

PDF: Prospekt priprava vode (1 MB)

 

Winterhalter košare - Prava košara za pravo posodo
Winterhalter-jeva obsežna ponudba košar zagotavlja košare za vsako priložnost. Vsaka košara je izdelana za specifično uporabo oz. individualne tipe kosov za pomivanje. S pravo košaro boste zagotovili najboljše rezultate pomivanja. Košare Winterhalter so zasnovane tako, da zagotavljajo izjemno kakovost in praktično uporabo. Odprti modeli košar zagotavljajo kroženje vode in zraka. Zagotovljeni so optimalni rezultati pomivanja in sušenja. PDF: Prospekt izbor košar (2 MB)  
Naprave za mletje in dehidriranje bioloških odpadkov

Inovativna vrhunska tehnologija z roko v roki z dolgoročno pridobljenimi izkušnjami, omogoča sistemom SBM najučinkovitejše in okolju prijazno obdelavo organskih odpadkov, ki nastajajo v velikih kuhinjah. V sodelovanju z uporabniki je SBM razvil in še vedno razvija tehnično dovršene sisteme obdelave odpadkov.

SBM 1 ELITE SBM 2 ELITE SBM MODULARNI SISTEMI

Ekološko in cenovno učinkovito zmanjšanje stroškov odlaganja organskih kuhinjski odpadkov.

Kjer koli se pripravlja, kuha in streže hrano je obremenitev z organskimi odpadki velika, kar pomeni velik strošek skladiščenja, manipulacije in odvoza le-tega.  Z obdelavo s sistemom SBM se stroški bistveno zmanjšajo.

Sistem SBM z obdelavo zmanjša volumen organskih odpadkov kar za 80% in več.  Dehidrirani odpadki so bolj higienski, ne povzročajo neprijetnih vonjav, bakterij in podobnih kontaminentov…

Bolj učinkovita manipulacija z organskimi odpadki in ostanki hrane v sami kuhinji. Ni križanj umazanih in čistih poti. Možno je direktno odvajanje odpadkov od mesta nastanka do skladišča odpadkov v drugem prostoru ali celo nadstropju.

Dehidriranih odpadkov ni potrebno dodatno hladiti, zavzamejo znatno manj prostora, ne povzročajo rjavenja in ne kapljajo.

Dehidrirani organski odpadki so kot taki primerni za biomaso.

Servis Winterhalter - Paket za popolno brezskrbnost

V podporo našim visokotehnološkim izdelkom in rešitvam pomivanja nudimo program celostnih servisnih storitev.

Zagotoviti želimo, da se lahko na svojo naložbo v pomivalno tehnologijo vedno zanesete.

V primeru težav vam bodo naši izkušeni in usposobljeni strokovnjaki nemudoma priskočili na pomoč ter odpravili napake kolikor se da hitro.

Dodatne servisne storitve, kot so individualno sklenjene vzdrževalne pogodbe, učinkovito zmanjšujejo čas popravil in zagotavljajo daljšo življenjsko dobo vaših strojev.

V primeru vprašanj o našem programu servisnih storitev, nas lahko kadarkoli kontaktirate na: tel. številko 01 / 7863 445  ali  email: servis@winterhalter.si