TiNS Group

featured image
Naslov: TiNS GROUP d.o.o. 6000 Koper - Capodistria Slovenija
Mobilni telefon: 040 55 22 81 - Vojka Lapajne, Prodajna svetovalka
Elektronska pošta: info@tinsgroup.si
Spletna stran: http://www.tinsgroup.si/

Opis ponudbe:

V podjetju, ki je na trgu že 50 let, se je strast do dela prenašala iz roda v rod. Podjetje je ustanovil oče Nardi, pozneje ga je z ljubeznijo razvijal sin Eros Nardi. Ob prizadevnosti, vztrajnosti in žrtvovanju ter pridružitvi sina Marca je podjetje občutno napredovalo in tako je nastal TiNS Group d.o.o. TiNS Group zdaj sestavlja skupina strokovnjakov iz Italije, specializiranih za proizvodnjo in trženje embalaž ̶ predvsem za prehrambne izdelke, papirja, folij in okolju prijaznega ovojnega papirja. Embalaže za prehransko industrijo so lahko navadne ali prilagojene, med našimi strankami pa so številne znamke z italijanskim in tujim dizajnom. TiNS Group se je z leti razvijal ter širil ponudbo izdelkov in sodeloval tudi s podjetji z drugih področij: vinarnami, pivovarnami, oljarnami in slaščičarnami. Razvijal je posebne papirje, vrečke, vrečke proti UV-žarkom ter ovojne papirje za različne obrate. Pri tem je podjetje ves čas izpopolnjevalo postopek proizvodnje z vlaganji, usposabljanjem osebja in sodelovanjem z drugimi podjetji. . Embalažo razvijamo v skladu z odločitvami, sprejetimi skupaj s strankami, pri tem pa uporabljamo materiale, ki so najprimernejši za posamezne izdelke. Embalaža mora živilo varovati in ohraniti, hkrati pa vzbujati zanimanje, radovednost in zaupanje ter izražati varnost in prestiž. Naš cilj je proizvajati z orodji kvalificiranih dobaviteljev, z materiali, ki ustrezajo veljavnim zakonom in certifikatom EU. Zaupajte TiNS Groupu, obrtnemu podjetju, ki se zna približati strankam in ugoditi njihovim zahtevam. Naša metoda »družinskega pristopa« omogoča bolj tekoč in hitrejši dialog ter lažje doseganje ciljev, ki jih zastavimo skupaj s strankami.   - Samolepilne etikete, prilagojene željam strank, z reliefnim potiskom. - Sitotisk v 5 barvah in topli tisk. - Štiribarvni tisk z več barvnimi izvlečki Pantone z UV-črnilom, odpornim na zunanje dejavnike. - Zaščitni premazi sijajni/mat. - Topli tisk z barvnimi enoslojnimi listi in listi različnih debelin. - Sitotisk za kakovost in posebne učinke brez primere. - Premazne za sitotisk sijajne/mat/svetleče in relief z Braillovo pisavo. Etikete se uporabljajo na različnih področjih, v industriji, prehrambni industriji, vinarstvu, pivovarstvu, oljarstvu in kozmetiki.  

Vrečke polipropilena odporne proti UV-žarkom, izdelek podjetja TiNS Group omejuje prehod žarkov UVA in UVB, ki povzročajo organoleptično staranje in razpadanje izdelka v vrečki. Barva, s katero je obarvana vrečka proti UV-žarkom, omogoča še močnejšo zaščito pred škodljivimi žarki.

Patentirana vrečka je uporabna predvsem za vino in olje, shranjena v svetlih steklenicah, polega tega pa poudari barvo steklenice in ji daje inovativen in prefinjen videz.

 

Posebne zahteve preučimo in preverimo njihovo izvedljivost; sicer pa so na voljo materiali brez potiska in s potiskom, do šest barv, v zvitkih, listih in v različnih izsekih in formatih: - svilen papir - papir pergamin iz rastlinskih vlaken (papir PE) - nadomestki pergamina (papir PE) - sijaj papir: kalandriran, povoščen (papir+PE) - papir s supersijajnim učinkom (film+papir+PE) - kraft papir (papir PE) - srebrn pergamin papir (prozoren papir, podoben embalaži za grisine)

Ponujamo certifikate primernosti za izdelke, ki jih uporabljamo za dobavo izdelkov po vašem naročilu. Ovojni papir in etikete za mehke, sveže in starane sire:

Kakovosten svilen papir ustrezne odpornosti in prosojnosti. Personaliziran in potiskan, s tiskom v šestih možnih barvah, s podlago in potiskan, za zaščito pred UV-žarki.

Ovojni papir ponujamo v listih in zvitkih v različnih formatih, glede na zahteve strank. Naš papir za slaščičarne je lahko personaliziran in na voljo v več formatih, v listih ali v zvitkih, z razdeljevalnikom po želji. Po želji ponujamo tudi papir z vonjem vanilje, ki daje izdelku poseben čar in pridih prefinjenosti.   Škatle brez napisov in s potiski, personalizirane, s trakovi PET/PP. Ploski ali valoviti karton, valovita vezava, s sijajnim akrilnim premazom. Tisk offset ali fleksotisk, do šest barv, različnih oblik in formatov. Potiskane in odrezane po merah, po dogovoru s stranko. . . Prenesite si predstavitveno brošuro TiNS GROUP na vaš računalnik ( PDF ):